Julkaistu 

Oikaisuja

Laitalan Lomien etenemisestä Saunamakumaailma-reseptikilpailussa kertovassa jutussa oli nimivirheitä (Ylä-Karjala, 20.5.). Yrittäjä nimi on Henna Nevalainen, ei Hanna. Kuvaajan nimi on Leena Rissanen, ei Raija Kokkola.

Nouhätä-kisasta kertovassa jutussa oli virhe (Ylä-Karjala, 20.5.). Kirkkokadun koulun 8A-luokan joukkue oli Pohjois-Karjalasta ainoa, joka selvisi finaaliin toisin kuin jutussa väitettiin.

Vanhojen tansseista kertovan jutun (Ylä-Karjala, 11.5.) yhdessä kuvatekstissä oli virhe. Kuvassa Emmi Saastamoinen kiristi Aino Halosen mekkoa, ei Linda Halosen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Nurmes-talon remonttia koskevassa jutussa (Ylä-Karjala, 22.4.) oli virhe. Hyvinvointipalvelujen hallinnon kerrottiin jutussa muuttavan Nurmes-taloon elokuun alussa. Suunnitelmien mukaan toimistot ovat kuitenkin elokuun alkaessa jo muuttaneet taloon.

Nurmeksen keskusvaalilautakuntaa käsitelleessä tietolaatikossa (Ylä-Karjala, 23.3.) oli virhe. Keskusvaalilautakunnan jäsenlistasta puuttui Wilma Klippel (vihr.), ja toisin kuin listassa väitettiin, Riitta Pyykönen (kok.) ei ole keskusvaalilautakunnan jäsen.

Kommentoi

Uusimmat blogikirjoitukset

Ylä-Karjalan jutussa (13.9.) harmiteltiin Aronsalmen laavun siirtoa sekä Juuan suunnan unohtamista reittihankkeessa. En voinut olla tarttumatta tähän ...
Olen ollut kesätoimittajana hurjat kaksi ja puoli kesää. 21-vuotiaalle se on kuitenkin aika paljon, joten siksipä jaan nyt suurta viisauttani toimitta...
Säiden suosiessa näin vielä elokuussakin, otimme äkkilähdön Peurajärven aurinkorannikolle keskellä viikkoa. Sulloimme sup-laudat, biksut, pyyhkeet ja ...