play

Nurmeksen syksyinen aarrejahti alkaa uusin voimin

Vihjekuvat Valtimolta (vas.) ja Nurmeksesta.

Vihjekuvat Valtimolta (vas.) ja Nurmeksesta.

Risto Kuittinen

Nurmeksen syksyinen aarrejahti pyörähtää jälleen käyntiin, mutta uusien organisoijien pyöräyttämänä.

Syksyinen aarrejahti on tapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna yhteistyössä Nurmeksen ja Valtimon MLL:n kanssa ja on suunnattu perheille.

Aarrejahti tarjoaa hauskaa puuhaa lapsille yhdessä perheen aikuisten, isovanhempien, kummien tai muiden tuttujen aikuisten kanssa varmistaen, että etsintä on turvallista ja lapsille on tarvittaessa aikuisen apua saatavilla.

Aarrejahdin vastuu siirtyy joka viikko uudelle yhteistyötaholle, joka luo omat vihjeensä Nurmeksen ja Valtimon alueille piilotettuun aarteeseen. Aarrearkusta löytyy palkinto ensimmäiselle löytäjälle sekä keräilykuvioita, joita keräämällä voi osallistua arvontaan Porokylän joulun avajaisissa. Järjestäjät toivovat, että etsijät jättäisivät vihjeet paikoilleen, jotta myös muut etsijät voivat nauttia aarrejahdin jännityksestä.

Keräyskortteja keräilykuvioille voi hakea Nurmeksen ja Valtimon kirjastoista, ja niitä on myös saatavilla aarrerasiassa. Täytetyt kortit yhteystietoineen voi palauttaa Nurmeksen tai Valtimon kirjastoon.

Ensimmäiset jahdit järjestävät Nurmeksen evankelisluterilainen seurakunta Nurmeksessa ja Viestintätoimisto Kukkuu oy Valtimolla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nurmeksen aarteen vihjeessä kerrotaan, että tämä iso portti vie Nurmeksen vanhimmalle rakennukselle. Valtimolla ensimmäisen aarteen jäljille pääsee kuvan puuristikon ääreltä. Ristikko katselee Valtimon kirkkoa.

Nurmeksessa seurakunta haastaa seuraavaksi aarteen piilottajaksi Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksen. Valtimolla Viestintätoimisto Kukkuu haastaa seuraavaksi Karhunpään Kylä ry:n.

Uudet vihjeet julkaistaan joka viikko tiistaisin Ylä-Karjalassa, ja niitä voi seurata myös aarrejahdin järjestävien tahojen ja Nurmeksen kaupungin tiedotuskanavissa aihetunnisteella #nurmeksensyksyinenaarrejahti. Aarretta voi etsiä aina sunnuntai-iltaan asti.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta