play

Keskustan koulusta kaivataan nyt kaikkea muuta kuin koulumuistoja – Mitä huvitteluja talossa tarjottiin?

Keskustan koululla oli tärkeä rooli Nurmeksen huvielämässä ennen Nurmes-talon rakentamista. Mitä muistoja näistä huvituksista on jäänyt mieleen?

Keskustan koululla oli tärkeä rooli Nurmeksen huvielämässä ennen Nurmes-talon rakentamista. Mitä muistoja näistä huvituksista on jäänyt mieleen? Kuva: Anu Saarelainen

Marianne Haverinen

Ensi viikolla Ylä-Karjalan toimitus pureutuu Huvin vuoksi -talvisarjassaan Keskustan koulun muisteloihin. Juttua tehdään ensi viikon aikana, joten toivomme lukijoilta lisää muistoja vielä lähipäivinä.

Tällä kertaa Keskustan koulussa ei kiinnosta niinkään koululaismuistot vaan talvisarjan teeman mukaisesti huvittelut. Mitä kaikkea hupia talossa tarjoiltiinkaan ennen kuin Nurmes-talo rakennettiin uudeksi kulttuurin kehdoksi? Entä sen jälkeen? Millaisia muistoja erilaisista Keskustan koulun tapahtumista on jäänyt mieleen?

Lisäksi kaivataan muistoja myös Valtimon Kastellista. Oletko käynyt Kastellilla tansseissa? Onko siellä järjestetty elokuvanäytöksiä?

Muistoja voi kirjoitella toimituksen sähköpostiin toimitus@ylakarjala.fi tai kertoa suoraan juttua kirjoittavalle toimittajalle soittamalla numeroon 050 415 2411 (Keskustan koulu) tai 050 415 2413 (Kastelli)

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta