play

Uusi kesäsarja alkaa – Kutsu toimittaja talkoisiin

Lipinlahdella talkoilla on muun  muassa kitketty lupiineja.

Lipinlahdella talkoilla on muun muassa kitketty lupiineja. Kuva: Henri Jokela

Anu Saarelainen

Kesäisin Ylä-Karjala on tavannut viedä kesäisellä juttusarjalla lukijansa kylien ja asuinalueiden historiaan ja nykypäivään.

Tänä vuonna Ylä-Karjala paneutuu kesäsarjassaan talkooperinteeseen. Haluamme selvittää, ovatko talkoot vielä voimissaan ja millaisissa asioissa nykypäivänä talkoillaan.

Talkooperinnettä emme aio tutkia lukemalla aiheesta kirjoja vaan osallistumalla talkoisiin. Kutsu siis Ylä-Karjalan toimittaja mukaan järjestämiisi talkoisiin, niin pääsemme tekemään juttua aiheesta.

Haluamme juttusarjaamme juttuja monenlaisista talkoista. Meitä kiinnostavat esimerkiksi erilaisten kesätapahtumien valmisteluun liittyvät talkoot, uimarannan kunnostukset, heinäntekotalkoot, hirvitornien rakentamistalkoot ja monenlaiset muut kesäiset aherruspäivät, joihin kokoontuu väkeä toimimaan yhdessä. Talkookutsuja toivomme eri puolilta Ylä-Karjalaa, niin kyliltä kuin keskustaajamistakin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kerro meille, millaiset talkoot edustamallasi yhdistyksellä, seuralla tai muulla seurueella on, mitä siellä tehdään, milloin talkoillaan ja voiko toimittaja tulla mukaan. Yhteyttä voi ottaa toimituksen sähköpostiin toimitus@ylakarjala.fi tai soittamalla jollekulle meistä toimittajista. Ensimmäisten talkookutsujen toivomme saapuvan mahdollisimman pian, jotta pääsemme kesäsarjassamme alkuun.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta