play

Aarrejahdissa alkaa viimeinen viikko

Valtimolla kannattaa aloittaa Lokkisaaren rantauimalasta, Nurmeksen aarrejahtiin liittyy oheinen patsas.

Valtimolla kannattaa aloittaa Lokkisaaren rantauimalasta, Nurmeksen aarrejahtiin liittyy oheinen patsas. Kuva: Omais-Oiva

Tuire Haverinen

Tämänvuotinen aarrejahti on nyt kääntynyt viimeiselle viikolleen eli aarteita etsitään enää tämä viikko.

Tällä viikolla sekä Nurmeksessa että Valtimolla aarrejahdista vastaa Omais-Oiva. Nurmeksen lähtöpisteestä annetaan vinkkinä, että vihje seikkailuun alkaa Kötsiltä kirjaston takaa. Valtimon vihje kuuluu näin: Lokkisaaren rantauimalaan tie vie, yli sillan. Lisäksi varoitetaan, että kumpikaan reitti ei ole täysin esteetön.

Syksyinen aarrejahti on tapahtuma, jossa MLL:n Nurmeksen ja Valtimon yhdistykset ovat haastaneet alueen yhdistyksiä mukaan liikuttamaan lapsiperheitä. Aarrejahti tarjoaa hauskaa puuhaa lapsille yhdessä perheen aikuisten, isovanhempien, kummien tai muiden tuttujen aikuisten kanssa varmistaen, että etsintä on turvallista ja lapsille on tarvittaessa aikuisen apua saatavilla.

Aarrejahdin vastuu siirtyy joka viikko uudelle yhteistyötaholle, joka luo omat vihjeensä Nurmeksen ja Valtimon alueille piilotettuun aarteeseen. Aarrearkusta löytyy palkinto ensimmäiselle löytäjälle sekä keräilykuvioita, joita keräämällä voi osallistua arvontaan Porokylän joulun avajaisissa. Järjestäjät toivovat, että etsijät jättäisivät vihjeet paikoilleen, jotta myös muut etsijät voivat nauttia aarrejahdin jännityksestä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Keräyskortteja keräilykuvioille voi hakea Nurmeksen ja Valtimon kirjastoista, ja niitä on myös saatavilla aarrerasiassa. Täytetyt kortit yhteystietoineen voi palauttaa Nurmeksen tai Valtimon kirjastoon.

Uudet vihjeet julkaistaan joka viikko tiistaisin Ylä-Karjalassa, ja niitä voi seurata myös aarrejahdin järjestävien tahojen ja Nurmeksen kaupungin tiedotuskanavissa aihetunnisteella #nurmeksensyksyinenaarrejahti. Aarretta voi etsiä aina sunnuntai-iltaan asti.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta