play

Osallistu Ylä-Karjalan kesäkuvakisaan – Teemana on Hetkinen

Kesäkuvakisa on käynnissä. Tänä kesänä kuvakisassa haetaan erilaisia hetkisiä.

Kesäkuvakisa on käynnissä. Tänä kesänä kuvakisassa haetaan erilaisia hetkisiä. Kuva: Henri Jokela

Henri Jokela

Ylä-Karjalan kesäkuvakisa on parhaillaan käynnissä. Kesäkuvakilpailuun osallistuvia kuvia voi lähettää toimitukseen 20. elokuuta saakka.

Kilpailun teemana on Hetkinen. Se voi olla kirjaimellisesti lyhyt, pieni hetki tai ihmetystä ja huvitusta ilmentävä kysymys- ja huutomerkeillä tehostettu ihmettelypäivittely. Hetkinen voi olla myös toteava, odottelemiseen liitettävä ajankulun ilmaisu.

Kuvan tulee olla otettu Nurmeksen alueella tänä kesänä. Kilpailukuvan tulee olla käsittelemätön jpg-kuva ja mielellään noin megan kokoinen tai isompi, jotta sen julkaisu paperilehdessä onnistuu laadun kärsimättä.

Palkintoraati valitsee loppukilpailuun kymmenen kuvaa, jotka julkaistaan Ylä-Karjalassa. Lopullisen voittajan valitsee yleisö.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lähetä kilpailuun osallistuva kuva sähköpostiin toimitus@ylakarjala.fi. Kirjoita viestin aiheeksi ”Kesäkuvakisa”. Kuvalle voi keksiä nimen sekä kertoa kuvan tarinaa, missä ja milloin se on otettu. Liitä viestiin myös nimesi ja yhteystietosi.

Kilpailun voittaja palkitaan Euronics Nurmeksen sadan euron lahjakortilla ja kaksi seuraavaksi sijoittunutta lehden tuotepalkinnoilla. Lisäksi yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan lehden tuotepalkintoja.

Kilpailuun lähetettyjä kuvia voidaan julkaista Ylä-Karjalan paperilehdessä sekä nettisivuilla ja Facebookissa ilman erillistä korvausta.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta