play

Tuiret livenä Instagramissa Uutisten viikolla – Liity mukaan katselijoihin Ylä-Karjalan Instagram-tilillä

Tuire Haverinen (vas.) ja Tuire Turunen ovat äänessä Ylä-Karjalan ensimmäisessä Insta-livessä.

Tuire Haverinen (vas.) ja Tuire Turunen ovat äänessä Ylä-Karjalan ensimmäisessä Insta-livessä. Kuva: Risto Kuittinen

Tuire Haverinen

Uutisten viikon kunniaksi Ylä-Karjalan Tuiret tempaisevat ja pitävät torstai-iltapäivänä 2. helmikuuta Insta-liven Ylä-Karjalan Instagram-tilillä. Instagramissa suorana pidettävässä lähetyksessä äänessä ovat siis toimitussihteeri Tuire Haverinen ja mediamyyjä Tuire Turunen.

Koska kyseessä on Uutisten viikkoon liittyvä lähetys, Haverinen ja Turunen aikovat kertoa ainakin omista töistään. Lisäksi suunnitelmissa on sivuta Uutisten viikon tämän vuoden teemaa eli ymmärrä tulevaisuuttasi.

Teemalla halutaan rakentaa uskoa tulevaan ja vahvistaa toivoa sekä tuoda esiin sitä, miten luotettava uutismedia lisää ymmärrystä maailmasta, vaikka nyt pinnalla olevat isot uutisaiheet voivat herättää huolta ja hämmennystä.

Ylä-Karjalan Instagram
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Haveriselle ja Turuselle voi lähettää myös toiveita juttuaiheista tai suoria kysymyksiä toimituksen sähköpostiin toimitus@ylakarjala.fi. Parivaljakko lupaa vastata lähes millaisiin kysymyksiin tahansa, toki vastauksetkin voivat tällöin olla mitä sattuu.

Koulujen ja uutismedian yhteistä Uutisten viikkoa vietetään perinteisesti tammi–helmikuun vaihteessa eli tänä vuonna 30.1.–3.2. Viikon aikana halutaan antaa lapsille ja nuorille työkaluja kriittiseen medialukutaitoon, oman media-arjen peilaamiseen sekä aktiiviseen osallistumiseen ja vaikuttamiseen.

Ylä-Karjalassa Uutisten viikko näkyy myös lehden jutuissa, joissa on pyritty huomioimaan ensi viikolla erityisesti lasten ja nuorten kiinnostuksen aiheita. Nämä jutut julkaistaan verkkolehdessä niin, että ne ovat kaikkien vapaasti luettavissa.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta