play

Maisemia vangitsemaan – Ylä-Karjalan kesäkuvakisassa haetaan tänä vuonna maisemakuvia

Kuva on Karhunpään joesta, mutta millaisen maiseman sinä ikuistaisit kesäkuvakisaan.

Kuva on Karhunpään joesta, mutta millaisen maiseman sinä ikuistaisit kesäkuvakisaan. Kuva: Pertti Meriläinen

Tuire Haverinen

Mitä olisikaan kesä ilman perinteistä Ylä-Karjalan kesäkuvakisaa? Tänä vuonna kisassa haetaan maisemia.

Onko Nurmeksen alueella maisema, jonka ehdottomasti haluat ikuistaa kuvaan? Tai onko jokin maisema erityisen edukseen tiettynä vuorokauden aikana? Aiheen ei kannata myöskään antaa rajata liikaa mielikuvitusta, myös maisemassa voi olla ihmisiä, eläimiä tai jotain muuta katseenvangitsijaa maiseman lisäksi.

Kuvan tulee olla otettu Nurmeksen alueella tänä kesänä. Kilpailukuvan tulee olla käsittelemätön jpg-kuva ja mielellään noin megan kokoinen tai isompi, jotta sen julkaisu paperilehdessä onnistuu laadun kärsimättä.

Palkintoraati valitsee loppukilpailuun kymmenen kuvaa, jotka julkaistaan Ylä-Karjalassa. Lopullisen voittajan valitsee yleisö. Raadin kokoaa toimitussihteeri Tuire Haverinen.

Kuvan on siis myös oltava julkaisematon eli sitä ei saa jakaa etukäteen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, jotta äänestäjät katsoisivat kuvia mahdollisimman tuorein silmin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuvia voi lähettää kisaan 31. elokuuta asti toimituksen sähköpostiin toimitus@ylakarjala.fi. Kirjoita viestin aiheeksi ”Kesäkuvakisa”. Kuvalle voi keksiä nimen sekä kertoa kuvan tarinaa, missä ja milloin se on otettu. Liitä viestiin myös nimesi ja yhteystietosi.

Kuvakisan voittaja palkitaan Euronics Nurmeksen sadan euron lahjakortilla ja kaksi seuraavaksi sijoittunutta lehden tuotepalkinnoilla. Lisäksi yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan lehden tuotepalkintoja.

Kilpailuun lähetettyjä kuvia voidaan julkaista Ylä-Karjalan paperilehdessä, nettisivuilla ja some-tileillä ilman erillistä korvausta.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta