play

Kesän tapahtumia kootaan Ylä-Karjalan kesälehteen – Ilmoita tapahtumasi tai näyttelysi 20. toukokuuta mennessä

Ylä-Karjalassa ilmestyy tapahtumakalenteri kolme kertaa vuodessa: keväisin, kesäisin ja syksyisin.

Ylä-Karjalassa ilmestyy tapahtumakalenteri kolme kertaa vuodessa: keväisin, kesäisin ja syksyisin. Kuva: Tuire Haverinen

Tuire Haverinen

Ylä-Karjalan perinteinen kesän tapahtumakalenteri julkaistaan jälleen kesälehdessä. Kalenteriin kerätään tietoja tapahtumista ja näyttelyistä Nurmeksen ja Valtimon pitäjän alueella.

Jos siis esimerkiksi kyläsi tai yhdistyksesi järjestää kesällä tapahtumia, kerro niistä meillekin. Tai oletko pitämässä näyttelyä Nurmeksessa tai Valtimolla? Tai onko sinulla tietoa jostain muusta kesäriennosta?

Kesälehti ilmestyy torstaina 6. kesäkuuta, mutta tietojen pitää olla toimituksessa maanantaihin 20. toukokuuta mennessä. Lähetä tiedot toimituksen sähköpostiin toimitus@ylakarjala.fi.

Kerro viestissäsi ainakin, mistä tapahtumasta on kyse, milloin ja missä se on, kuka tapahtuman järjestää sekä lyhyesti ohjelmasta. Kesälehdessä julkaistaan tapahtumatiedot kesäkuun alkupuolelta elokuun loppuun saakka.

Myös syyskuun tapahtumia voidaan julkaista, jos sellaisia on jo tiedossa. Syksyn tapahtumakalenteri on tarkoitus julkaista 26. syyskuuta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta