play

Oletko järjestämässä tapahtumaa tai pystyttämässä näyttelyä? – Lähetä tiedot Ylä-Karjalan kesälehden tapahtumakalenteriin

Kuva: Tuire Haverinen

Tuire Haverinen

Ylä-Karjalan perinteinen kesän tapahtumakalenteri julkaistaan jälleen kesälehdessä. Kalenteriin kerätään tietoja tapahtumista ja näyttelyistä Nurmeksen ja Valtimon pitäjän alueella.

Jos siis esimerkiksi kyläsi tai yhdistyksesi järjestää tänä kesänä tapahtumia, kerro niistä meillekin. Tai oletko pitämässä näyttelyä Nurmeksessa tai Valtimolla? Tai onko sinulla tietoa jostain muusta kesäriennosta?

Kesälehti ilmestyy torstaina 8. kesäkuuta, mutta tapahtumatiedot pitää olla toimituksessa keskiviikkoon 24. toukokuuta mennessä. Lähetä tiedot toimitussihteeri Tuire Haveriselle, tuire.haverinen@ylakarjala.fi. Kerro viestissäsi ainakin, mistä tapahtumasta on kyse, milloin ja missä se, kuka tapahtuman järjestää sekä lyhyesti ohjelmasta. Kesälehdessä julkaistaan tapahtumatiedot kesäkuun alkupuolelta elokuun loppuun saakka.

Myös syyskuun tapahtumia voidaan julkaista, jos sellaisia on jo tiedossa. Syksyn tapahtumakalenteri on tarkoitus julkaista 21. syyskuuta.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta