play

Oletko saanut osaksesi yllättävää ystävällisyyttä? – Ylä-Karjala hakee juhlavuotensa kunniaksi ystävällisiä tekoja

Iivari Hirvi kannustaa kaikki ystävällisiin tekoihin, vaikkapa haravoimaan naapurin pihamaan.

Iivari Hirvi kannustaa kaikki ystävällisiin tekoihin, vaikkapa haravoimaan naapurin pihamaan. Kuva: Risto Kuittinen

Anu Saarelainen

Paikallislehden 95-vuotisjuhlavuosi jatkuu ystävällisyyteen liittyvällä tempauksella. Tällä kertaa Ylä-Karjala yhdistää -teeman alla haetaan ystävällisiä tekoja.

Kannustamme kohtelemaan ihmisiä ystävällisesti. Ystävällisiä tekoja voi tehdä ja ottaa vastaan melkeinpä missä vain. Oletko saanut yllättävässä tilanteessa apua tuntemattomalta tai onko sinulla avulias naapuri? Tai ehkäpä ystävä tai sukulainen on tehnyt jotain poikkeuksellisen ystävällistä sinua ilahduttaakseen. Saitko tukea vaikeassa tilanteessa tai ystävällisen hymyn juuri silloin kun sitä tarvitsit? Tai huolehdittiinko sinusta erityisen hyvin esimerkiksi terveyskeskuksessa tai saitko erityisen hyvää palvelua kaupassa?

Kerro meille ystävällisestä teosta, jonka olet saanut kokea tai jota olet ollut todistamassa. Mitä tapahtui, missä ja milloin? Kuka kohteli ystävällisesti ja ketä? Voit lähettää tiedot meille Ylä-Karjalan toimitukseen osoitteella toimitus@ylakarjala.fi tai soittaa toimittaja Risto Kuittiselle puhelinnumeroon 050 415 2413.

Julkaisemme lehdessä lukijoiden kertomuksia, mutta voimme myös napata joitakin tapauksia isomman jutun aiheiksi. Kerrothan siis viestissäsi, saako sinua haastatella.

Otamme kertomuksianne vastaan 20.6. saakka. Lisäksi palkitsemme yhden tai useamman ystävällisen teon Ylä-Karjalan juhlatorilla 29.7.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta