play

Oletko kirjoittanut joulusadun tai ottanut jouluisen kuvan? – Lähetä se Ylä-Karjalan joulukalenteriin

Vuonna 2021 joulukalenterissa julkaistiin muun muassa oheinen Raija Kokkolan kuva.

Vuonna 2021 joulukalenterissa julkaistiin muun muassa oheinen Raija Kokkolan kuva. Kuva: Raija Kokkola

Tuire Haverinen

Ylä-Karjala-lehti on perinteisesti julkaissut joka vuosi joulukalenterin verkkolehdessä. Tänä vuonna kalenterissa palataan muutaman vuoden takaiseen konseptiin, jossa kalenterin päätähtiä ovat lukijoiden kirjoitukset, tarinat, runot, kuvat ja piirrokset.

Jonkin verran aineistoa kalenteriin on jo olemassa viime vuodelta, kun aivan kaikki lukijoiden lähettämät aineistot eivät mahtuneet joululehteen. Mutta lisääkin kaivattaisiin, jotta kaikki 24 luukkua saadaan täyteen.

Jos runosuonesi alkoi pulputa, kirjoituskättäsi syyhytä tai kamerassasi on vangittuna jouluinen kuva, lähetä niitä meille.

Verkkolehdessä julkaistavassa joulukalenterissa olisi siis jokaisessa luukussa yksi tai useampi lukijan aineisto luukun sisältönä. Lisäksi osa aineistoista julkaistaisiin myös paperilehdessä, viimeistään joululehdessä 21. joulukuuta.

Lähetä kirjoituksiasi tai muita aineistojasi toimitussihteeri Tuire Haveriselle sähköpostiosoitteeseen tuire.haverinen@ylakarjala.fi mielellään ennen joulukuun alkua. Myös joulukuussa ehtii vielä lähettää, mutta toiveena tietysti on, että yksikään luukku ei jäisi tyhjäksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta